Bitcoin Pioneering, apa seterusnya..

Posted by

Suka untuk saya nyatakan kita sudah sering kali mendengar bitcoin. juga masih lagi ramai NGO atau persendirian yang merasakan bitcoin adalah scam ataupon tanggapan tidak akan tahan lama.

Mungin juga benar tuan2 dia tidak tahan lama tetapi akan muncul suatu benda yang lain mengatasi bitcoin. buat masa sekarang masih lagi samar2 altocoin apakah yang akan melintasi bitcoin. masih lagi awal untuk meramal sementara ramai ngo2 bank2 masih lagi berlumba2 untuk melibatkan diri dalam bidang crypto currency ini.

ini ibarat google yang mengatasi yahoo dahulu. waktu kegemilangan yahoo. siapa sangka google boleh lead dalam bidang search engine. yahoo yang dulu gah. semua orang menggunkan email yahoo. cuba lihat gen sekarang, setiap orang memiiki gmail. hebatkan google. jika kita sebut archie, siapa tahu archie? jika kita sebut google semua orang tahu kn? archie adalah search engine yang pertama dalam era search engine dlm internet. Archie sudah ditenggelam zaman. itulah yang saya maksudkan tuan2. Bitcoin pionerring tapi tidak tahu lagi apa yang akan muncul selepas ni.

Sekarang ini kita berada di zaman fintech. ataupun finance + technology. technology blockchain yang diperkenalkan dalam bitcoin akan segera berkembang. teruskan bersama saya untuk saya update dari semasa ke semasa tentang perkembangan bitcoin.

Author Profile

doqngos
bukan dari background programmer. tetapi meminati bidang IT. Mengikut Ijazah Sarjana muda Decision science sedikit sebanyak membantu pemahaman dalam dunia trading. mula berkecimpung dalam dunia forex 2014. Sekarang aktive bergiat dalam bidang crypto.
“In a risks, there opportunity. In opportunity there is risk”
keep learning to overcome this.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *