cara mudah CPU & GPU mining

Posted by

Minergate

MinerGate adalah pintu masuk ke cryptocurrencies perlombongan mudah, cepat dan tanpa kerumitan – Kita tidak perlu untuk menjadi seorang programmer pakar

– MinerGate akan membimbing kita untuk melalui proses tersebut. Perlombongan adalah satu bahagian penting dalam ekosistem sebarang cryptocurrency, ia membolehkan penyelenggaraan rangkaian dan ia juga cara yang terbaik untuk menggunakan komputer anda untuk meraih crypto ini.

Tidak semua orangmempunyai skill dalam “comand” dan tidak semua orang mampu untuk mendapatkan kad grafik yang berkuasa , jadi hari ini kita akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melombong Ethereum dan cryptocurrencies lain – cara yang paling mudah!

Tidak Complex seperti yang anda sangkakan ! Semua yang kita perlukan adalah sebuah komputer dan juga internet Unifi la kalau boleh, Kita akan menggunakan Computer Processing Unit(CPU) untuk mendapatan duit untuk kita.

so beginilah cara untuk mendapatkan extra income melalui internet. Mudahkan tuan tuan??

gpu mining

anda sebenarnya tidak memerlukan PC secanggih seperti gambar diatas untuk mining dengan menggunakan Minergate.

Langkah 1: Buka Account.

Buka account pada link di atas. www.minergate.com.

 MinerGate mempunyai (pengesahan 2 faktor terbina dalam wallet untuk membolehkan pengguna untuk mula perlombongan walaupun mereka tidak mempunyai alamat wallet ditubuhkan, jadi untuk melindungi wang anda, kami menasihatkan supaya menggunakan kata laluan yang kuat dan mengaktifkan 2FA sendiri ), 2FA akan memastikan tidak ada yang dapat acess dana anda walaupun mereka tahu kata laluan anda. Ingat, tempat yang paling selamat untuk menyimpan wang anda di dompet anda sendiri.

Langkah 2: Download perisian Software di www.minergate.com.

Minergate dash

Langkah 3: Mining process.

Ini adalah paparan pada gambarajah di dashboard account anda.

dekat portal ini akan tertulis berapa yang telah kita mining. track record untuk witdrawal process.

minergate withdrawal

Author Profile

doqngos
bukan dari background programmer. tetapi meminati bidang IT. Mengikut Ijazah Sarjana muda Decision science sedikit sebanyak membantu pemahaman dalam dunia trading. mula berkecimpung dalam dunia forex 2014. Sekarang aktive bergiat dalam bidang crypto.
“In a risks, there opportunity. In opportunity there is risk”
keep learning to overcome this.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *