Jaxx – Solusi tempat anda simpan koleksi crypto anda

Posted by

JAXX

Wallet untuk anda simpan crypto anda. apa yang saya suka dengan JAXX ni adalah ianya mudah dan senang untuk kita interchage dari bitcoin kepada crypto2 lain. kerana telah di intergrated dengan shapeshift. Jadi kita tida perlu mencari webpage lain untuk membuat pertukaran crypto2 anda.

best features:

dengan menggunakan JAXX, kita boleh menggunakan kedua2. di PC dan juga di android mahupun Apple. paparan ni berbeza2 mengiut kesusaian saiz dan juga kebolehan untuk load crypto2.

bad Features:

Sungguh pon demikian JAXX ada juga kekurangan.DASH (Crypto)  tidak mampu di view di iphone. hanya boleh diview di laptop.Namun. ia masih lagi bagus untuk digunapakai sekarang kerana masih lagi kurang  wallet crypto yang boleh trust selain dari main websitenya sendiri. dan buat masa sekarang yang banyak penggunaan masih lagi bertumpu pada bitcoin dan ethrium sudah mula menyusul masuk pelan2 dlam application. JAXX akan sentiasa update time after time semasa saya menggunkannya dari sebelum intergrated with shapeshift dan ada shapeshift.

Author Profile

doqngos
bukan dari background programmer. tetapi meminati bidang IT. Mengikut Ijazah Sarjana muda Decision science sedikit sebanyak membantu pemahaman dalam dunia trading. mula berkecimpung dalam dunia forex 2014. Sekarang aktive bergiat dalam bidang crypto.
“In a risks, there opportunity. In opportunity there is risk”
keep learning to overcome this.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *