Bila EOS Blockchain akan dilancarkan

Posted by

Innitial Coin Offering (ICO) untuk projek blockchain EOS menghampiri $ 4 bilion kerana menjalankan ICO yang lam.Pencipta EOS Block.one berada di landasan untuk meningkatkan $ 4.2 bilion menjelang akhir ICO, yang bermula pada 26 Jun 2017, dan dijadualkan berakhir pada 1 Jun 2018, pada 22 : 59: 59 UTC.

syarikat itu telah melakukan beratus-ratus juta dolar untuk dana modal teroka yang dilancarkan untuk menyokong pembangunan projek-projek yang akan menggunakan platform EOS.

EOS crowdsale

EOS ICO adalah jauh dan paling banyak penjualan token yang paling menguntungkan, sebahagiannya kerana tempoh 355 harinya juga merupakan yang terpanjang dari mana-mana projek blockchain utama. Block.one telah meraih $ 185 juta semasa lima hari terawal pada ICO dilancarkan, dan angka itu sering digunakan ketika kedudukan EOS terhadap ICO lain. Walau bagaimanapun, EOS Crowdsale sentiasa meningkat lebih daripada dua kali ganda jika dibandingkan dengan mana-mana projek lain.

Kenaikan tertinggi seterusnya adalah penyedia aplikasi pengimejan yang disulitkan Telegram, yang mendakwa telah menaikkan $ 1.7 bilion dalam jualan persendirian terhad kepada sekumpulan kurang daripada 200 pelabur. Syarikat itu pada mulanya merancang untuk mengadakan penjualan awam, walaupun dilaporkan membatalkan rancangan itu akibat ketidakpastian peraturan yang mengelilingi industri ICO.

Perisian EOS dijadualkan untuk dilancarkan pada awal bulan Jun, walaupun persoalan telah membuktikan sama ada pasukan developer yang diketuai oleh Daniel Larimer – akan dapat memenuhi sasaran itu.

penyelidik keselamatan Cina baru-baru ini mengenal pasti apa yang telah digambarkan sebagai “kerentanan epik” di dalam kod EOS. Sekurang-kurangnya satu isu tertentu kini telah ditambah, namun harga EOS bagaimanapun telah menurun kerana daripada sentimen berita bug dalam EOS.

 

Walaubagaimanapun EOS pulak membuat penafian untuk ini. dan EOSIO v1 akan dilancarkan sepertia yang dirancang. Tuan paun juga boleh baca berkenaan EOS yang telah di tulis disini. Tuan puan juga boleh check waktu time countdown EOS di eoscountdown.com yang mungkin akan di hapuskan selepas beberapa ketika habis ICO. Sama-sama la kita nantikan apa yang berlaku seterusnya. adakah dia mampu merealisasikan kebolehan scalable blockchain mereka seperti NEO yang sedang membangunkan token- token yang dibina di atas platform mereka. Untuk kejayaan EOS ini, saya masih lagi meletakkan kejayaannya EOS terhadap Danial Larimer yang juga membangunkan Steem sebelum melepaskan kepada Ned Scott untuk menerajui Steem.

“doqspro – Media Bitcoin & cryptocurrency dalam Malaysia”

Author Profile

pipsumo traderfx
pipsumo traderfx
Pedagang sepenuh masa di pipsumo.com
sangat berminat dengan bidang dagangan matawang.

Menulis konten di doqspro adalah sesuatu yang saya amat minati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *